Насловна страна Новости Инфраструктура Радови у месним заједницама и даље у пуном јеку

  Радови у месним заједницама и даље у пуном јеку

  1262

  Ужице – Радови на асфалтирању путних праваца у ужичкој Месној заједници Крвавци увелико трају, а при крају су радови у селу Потпеће где је уговором била дефинисана изградња пута у дужини од око 250 метара.

  Члан Градског већа задужен месне заједнице, Владимир Синђелић, изјавио је да су завршени радови на путном правцу у селу Крвавци у дужини око 500 метара.

  “Укупна вредност, до сада завршених радова, је око 2,5 милиона динара. На путном правцу у Крвавцима су санирана и клизишта која су се појавила на четири места уз путни правац, а која су знатно утицала на оштећење коловоза. На тим местима смо поставили 50 метара бетонских цеви тако да је сада и тај проблем решен”, рекао је Синђелић.

  Према његовим речима, од радова у месној заједници Крвавци остала је реконструкција пута ка водоводном постројењу у Поточању, објављено је на сајту града.

  “За путни правац у Поточању Град и месна заједница су определили средства у буџету, остало је само да се дефинише учешће мештана и ЈКП Водовод, који су корисници тог пута, а након тога и тај део радова у овој месној заједници ће бити реализован”, рекао је Синђелић.

  Јавно комунално предузеће Нискоградња тренутно ради на изградњи путева у МЗ Крвавци, у Трнави, на реконструкцији саобраћајнице у кругу касарне у Крчагову и санацији Београдске улице која је оштећена услед хаварије на водоводној цеви.

  “Грађевинска сезона је при крају па се трудимо да, док је лепо време, завршимо све уговоре који су потписани са месним заједницама. Свакодневно имамо нових ванредних налога за рад, као што је тренутно санација коловоза у Београдској улици и реконструкција саобраћајнице у кругу касарне у Крчагову. Такве ствари је немогуће предвидети па смо максимално ангажовани да уз редовне радове, завршавамо и то”, рекла је директорка ЈКП Нискоградња, Снежана Милутиновић.